Kategorier
Löpning

Viktigt med vätska

Dagen började med en liten hundpromenad. Jag har lånat min systers lilla Loke. Underbarare varelse får man leta efter <3 Promenaden följdes av en kopp kaffe och sedan en springtur. Asså, det är fan bra jobbigt att springa i värmen. Man är som en liten tomatplanta. Dom ska ju helst successivt vänja sig vid väder och vind. Jag känner lika, för man vet ju att i slutet av sommaren kommer tempen idag inte vara ett problem… Klurigt det där. Fick ihop 7,4 km. Var nära att ge upp några gånger, men kämpade på och kom runt. Så skönt efteråt. Och inte så märkligt egentligen, för ni vet ju vad vi triatleter säger: En triatlet stannar inte när den är trött, den stannar när den är klar. Haha. Vi säger så. Jag i ett nötskal. Not.

Varma dagar är det extra viktigt att få i sig vätska. Jag har rätt svårt att bara klunka i mig vatten. Absolut, efter en springtur kan det funka. Men på stranden till exempel. Några klunkar sen är jag full i magen. Läsk, inte så jäkla gott avslaget och varmt. Saft, på tok för sliskigt. Mitt knep är tabletterna ovan. Blandas med vatten och funkar att dricka både kylskåpskallt och strandvarmt. Precis lika lättdrucket som vin 😉