Kategorier
Livet

Mamma-Linus-mys

Vilken eftermiddag/kväll! Max och Henrik drog i väg på klassresa, och det innebar egentid för mig och Linus. Och den har vi utnyttjat till max. Vi började med att dra till Väsby, Linus hade blivit medbjuden att träna med Väsby SS Triathlon. På väg dit ringer pappan, oj är ni redan på väg? Jaja, vi tog fel på en timme. Detaljer. Detta innebar en timmes shopping. Bra så.

Efter träningen drog vi till Pinchos i Uppsala och åt. Mums!

Hem, tog en promenad med Loke tillsammans. Passade på att shoppa ostbågar och Trocadero zero. Mums igen!

Sen avslutade vi kvällen med ett Wii-battle, 5-kamp. Som mamman dessvärre till slut förlorade. Jag som ledde in i det sista. Grrr! Och ungefär när jag förlorade, ungefär då blev det tydligen roligt enligt Linus. För innan, när jag ledde, då var det ju totalt värdelöst… Märkligt, haha.

Så otroligt mysigt vi haft, Linus måste helt klart hänga mer med sin mamma <3