Kategorier
Simning

Simmar och sol

Mitt och sonens häng fortsatte idag. Skjuts in till simningen. Tänkte först inte simma, men han har så lång träning idag så jag bestämde mig för att iaf köra några längder. Men det kändes så bra, jag kom in i ett riktigt flow. Freestylade och bara simmade efter känsla och det landade i följande (observera dock att allt inte var sammanhängande, jag vilade lite här och var):

  • 400 m bröst
  • 100 m crawl m. dolme
  • 100 m crawl
  • 400 m bröst
  • 400 m crawl m. dolme
  • 400 m bröst
  • 50 m crawl m. dolme
  • 100 m bröst
  • 50 m crawl

Härligt med simdagar som känns bra. Oftast när jag simmar, simmar jag på och när jag når kanten och vilar känner jag att jag inte har någon aning om vad jag gjorde och att jag bara vevat för glatta livet. Man tittar runt lite, ungefär som när man halkar till, var det nån som såg? Och så skäms man lite. Haha. Ja, vi kan ju enas om att man inte är nåt proffs. Men jag görT! Och jag kommer ju framåt, så helt jävla galet kan det ju inte vara?

Hann med en 45 min i solen också. Önskar jag kunnat skriva i solstolen. Men det gick ju inte, varendaste solstol var uppdagen. Det låg en jädra massa handdukar och solade, kul, kul för dom. Suck. Hatar solstolspaxande.