Kategorier
Om Bloggen

Vad gör vi? Nu kör vi

Nu är det dags igen. Jag ska börja blogga. Sist jag gjorde det var 2013… Så varför ska jag börja med det igen undrar ni? Jo, men så här är det: Det är ett ypperligt och kul sätt att spara minnen, dessutom har jag nu ett litet mål. Så jag tänker om jag bloggar om min väg mot målet, borde det rimligtvis peppa mig (och kanske även nån annan liten själ där ute).

Vad är då målet? Jo, Jessica vill klara av att genomföra ett riktigt triathlonlopp. Tanken var att detta lopp skulle göras nu 2020, men med tanke på Corona, så får vi väl se vad det blir av det. Men träningen har börjat och i värsta fall får vi väl styra ett litet hitte-på-lopp på hemmaplan.

I fem veckor har jag nu kört enligt plan, vilket innebär minst 2 löppass och 1 simpass. Men mer om detta framöver.

Jag vill mest hälsa välkomna och hoppas ni vill följa mig på denna resa. Såklart kommer det inte bara handla om träning, jag vill ju även blogga för att spara minnen. Så här har ni helt enkelt en blogg om saker Jessica gillar och träning (märk väl att dessa hamnar som två olika, haha). Nu kör vi!

Ett svar på ”Vad gör vi? Nu kör vi”

Stängt för kommentering.