Kategorier
Simning Triathlon

Klubbmästerskap

Idag var det dags för ännu en gren i IK Fyris Uppsala Triathlons klubbmästerskap. Det var 750 meter open-water-simning som stod på agendan. Hela familjen är medlemmar, men vi har ju två familjemedlemmar som utmärker sig lite extra. Även om Linus drar ifrån stort nu och är med på bra mycket mer happenings än pappan.

Det var bara Linus från familjen Jansson som ställde upp, och han var riktigt grym. Totalt var det 16 som startade, 3 juniorer, 3 damer och 13 herrar. Linus placerade sig som nummer 6. Min duktiga duktis!

MIN badmössa, jag har visserligen aldrig använt den men ändå. Just saying.

Mamman hade sin vanliga uppgift, fotografera och se till så att kanelbullarna följde med 😉

På lördag kör vi ytterligare en gren, då är det ett triathlon, för Linus är det supersprint som gäller; 400 m simning, 10 km cykling och 2,5 km löpning. Om Henrik bestämmer sig för att delta så är det sprint som gäller (typ dubbla distansen). Mamman kommer inte vara med, hon fortsätter nöja sig med att vara matsäcks- och fotograferingsansvarig. Räcker gott och väl. Påfrestande nog kan jag tycka. Och jag skulle aldrig våga köra min triathlonpremiär med så få deltagare. Jag föredrar att försvinna mycket mer in i mängden.