Kategorier
Löpning

Hemmafix

Skippade måndagsmilen igår. Åkte på en arbetsdag och tänkte jag tar den imorgon, alltså idag.

Gav mig ut med dansband i lurarna och en bra känsla i knoppen. Vädret är magiskt, en riktig sommardag. Kändes fint, men väldigt hett. Träffade på ett rådjur, bara en sån sak. Efter 6 km, väljer jag dock att svänga av hemåt istället för att ta extra svängen som gör rundan en mil. Passet landade på lite drygt 7 km.

Att eftersvettas framför äppelträdet känns ju lite lagom casual, eller inte…

Alltså ingen mil idag. Men det är väldigt viktig att lyssna på kroppen, det har jag starkt i minnet efter förra måndagens halvmara, haha.

Kom hem, duschade, fixade mig lite kaffe och sen hann jag med både målande och leka utomlands i solstolen. Livet ibland alltså! Fler såna här dagar tack.