Kategorier
Cykling

Rådjurssadel

Idag har jag varit med ”lill”-sonen på fotboll. Jag har aldrig sett mig som en fotbollsmorsa, men när vädret levererar så måste jag erkänna att jag gillar det skarpt! Dessutom tycker jag han var kung i målet!

Kom hem och kände att jag hade tusen saker att ta tag i. Maken klippte gräset och jag la mig i hammocken och lyssnade på ljudbok. Och så här i efterhand. Så jäkla värt det var! Allt jag tänkt göra finns kvar, och verkligen ingen dog av att jag inte tog tag i det idag. Vi måste se till att ta hand om oss, särskilt i tider som dessa.

Men, som den blivande triathlet jag är, var jag ju tvungen att ut och cykla också. Vädret var ju riktigt bra och imorgon har dom hotat med snö?! En slörunda (cyklade bara, inget pressande med tider etc) på 2 mil med maken. Det enda jag gjorde som var bra i syfte att bli en bättre triathlet, var att jag övade lite på att dricka i farten. Kan låta simpelt. Men för mig, som den rookie jag är, var det ett stort steg framåt.

Jag kan ju erkänna att det inte var asskönt för rumpan efter gårdagens pass. Men efter en 5 minuter hade ”smärtan” givit med sig, och man kände sig mer bortdomnad, haha. Låren var inte heller att leka med på rundan. Men ändå, klart hanterbart, och stundtals riktigt nice. Helt seriöst, vad är det som händer med mig?