Kategorier
Löpning

På vift

Jodå, jag dammade av en mil idag också. Och om vi ska vara exakta landade rundan på 11,17 km. Tredje måndagen i rad med en måndagsmil. Bra där, klapp på huvudet. Var inte skitpepp innan, haft en riktig segdag. Men jag vet ju av erfarenhet att inget bryter av sånt så bra som ett träningspass.

Passet avverkades inne i Uppsala. Linus hade löpträning, så jag och maken skjutsade in honom och passade under tiden på att ta en springtur. Bra tips ändå! Att ta en runda på ett ställe där man inte brukar springa. Blir liksom lite ”roligare”.

Jodå, det är en liten Jessica på bron.

Började vid IFU där vi lämnade av Linus. Förbi Gränby, Kvarngärdet där man gick i skolan och växte upp. Vidare ner mot city för att speja så domkyrkan, slottet och Flurran låg kvar. Sen upp mot Fålhagen och Salabacke, där man också avverkat ett par bostäder. Liten run down the memory lane så att säga.