Kategorier
Löpning

Måndagsmil

Coronatider it is. Jag är permitterad och jobbar bara 40%. Jättebra kan man tycka, å vad med tid till allt jag har. Men det är inte så enkelt. Mitt humör åker berg-och-dalbana och även om jag inte arbetar så är det absolut inte hela tiden jag har motivation till att ta tag i saker. Dock försöker jag landa i att detta är inget jag kan påverka, så det enda jag kan göra är ju att göra det bästa utav det. Och jag kan verkligen säga att träningen fått sig en skjuts.

Jag försöker lägga mitt fokus på välmående. En kopp kaffe i solen, en springtur i mysigt väder. Ja, ni fattar.

Sagt och gjort. Idag gav jag mig ut på en liten springtur, med ljudbok i lurarna. Vädret är helt jäkla magiskt. Sprang i t-shirt och det var så skönt! Och vilken runda, kände efter första kilometern att jag bara flöt fram. Slösprang och liksom bara kände att jag skulle kunna springa hur långt som helst. Bestämde mig för att dra en måndagsmil rätt tidigt. Och känslan höll i sig. Möjligen att sista kilometern inte var fullt lika rolig, men å andra sidan var det den snabbaste så det kan ju ha varit orsaken. Sammanfattningsvis: en härlig runda i härligt väder!