Postkodlingo

16 april, 2013 at 23:15

Alltså, jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag är egentligen en väldigt blyg, tillbakadragen och osynlig person. Men när vi snackar TV och inspelningar då blir jag lite taggad. Och hittar jag ett program som söker deltagare då är det jag som söker. Ni ska bara veta. Om allt gått vägen hade jag blivit gift i Kär och Galen, miljonär i pengarna på bordet, haft syrran i en rad dejtingprogram… Kanske bra att man bara visar sitt tryne i få utvalda medier?

Ok, i måndags var det då dags för mina sekunder i rampljuset. Och vi låg så mycket under. Jag svettades i handflatorna, viskade taktiksnack med Henrik och hade allmänt ångest. Men där någonstans tog vi oss till fånga. Vi vände skeppet och gick till final på en Dammsugare. En dammsugare som skulle bli legendarisk sa programledaren Henrik Johnsson, så vem vet, ni kanske kommer att se mig i Agnetas Nyårskarameller, haha. Iallafall vi vann, men i finalen gick det väl sådär. 2 bollar, inget lingo men iallafall 1000 kronor bingospel på nätet. Jag har en ny hobby! Och så de 2500:- vi tjänade in i grundomgången.

postkodlingo tävlande postkodlingo postkodlingo.publik

Till mitt försvar vill jag såhär i efterhand avsäga mig allt samröre med den där hakan som satt i mitt ansikte. Och de där minerna, var kom de ifrån? Tur jag hade skämskudden i famnen när jag tittade 😉