Klapp på mitt huvud

16 april, 2013 at 12:21

Jag har skrivit det förr och jag skäms inte att skriva det igen. Jag har aldrig varit en träningsmänniska. Men sambons mamma har ju fått mig att börja springa. Och jag måste säga att det faktisk är riktigt kul. I alla fall känslan efteråt. Fy vad skönt det är. Och i april började jag på allvar igen efter vinterdvalan. Jag och Henrik kör en liten tävling – flest tävlingspass är bäst typ. Och sen har vi ett litet internt mål, som jag inte riktigt minns, men grejjar vi det ska vi unna oss något lite extra kul. Ja inte en kaka till kaffet. För se sånt unnar jag mig ändå. Se räkna kalorier har aldrig varit min grej. Men nåt ska vi komma på. Man måste få peppa sig lite 🙂

Iallafall så vill jag lyfta mig själv med att meddela att igår hade jag tränat 11 av 15 dagar. Och den är ju bra grym. Hur det går för Henrik? Inte fullt lika bra, mohahaha. Han fick ju ont i foten med springförbud som följd. Men han har varit kreativ och bokat in några badmintonpass med kompisar, och simningen grejade han ju. Så han ligger dessvärre inte långt efter…

springtur-rådjur

Här har vi en vy jag joggade förbi under springturen igår. Ursäkta bildkvaliteten men jag fotade typ i farten. Allt för bloggen ni vet.