Dagens middag

16 april, 2013 at 17:59

Igår kväll när barnen gått och lagt sig och jag var ensam uppe (Henrik försökte komma ikapp träningen) så kom jag på den briljanta idén att förbereda morgondagens middag. Jag kommer ju oftast hem till dukat bord eftersom Henrik har lättare att styra sin tid, och med andra ord är den som hämtar barnen. Men man vill ju så klart dra sitt strå till stacken 😉 När man kommer på bara sådär att man ska laga mat får man ta lite vad man har. Det blev makaronipudding med köttfärssås. Dagens tips kan jag tycka. Värsta bra ju. Hur ofta får man inte köttfärssåsslattar över? Bara joxa ihop dem med makaroner och hälla äggstanning över och så lite (typ massor) riven ost på toppen. Enkelt, gott och mycket bra ur frysrensningssynpunkt. Mer sånt!

makaronipudding köttfärssås