Vi och några andra på Fyrishov

15 april, 2013 at 21:10

Dagen efter något så ofamiljärt som festande utan barn, då ska man samla pluspoäng 😉 Det gör man lätt på Fyrishov. Barnen hade simskola och under tiden passade jag och Henrik på att simma. Efter 25 minuters simmande bestämde Henrik (numera min PT tydligen) att vi skulle trampa vatten. Sätt händerna på huvudet och plaska med benen. Jo tack den kändes. Om 10 sekunder sträcker vi armarna rakt upp i luften. Jo men tjena jag höll ju på att sjunka som det var… Snygg syn. Det blev inga armarna rakt upp i luften, men ge mig några gånger så kanske det går.

Efter simskolan så var det äventyrsbad och trampolinhoppning på schemat, men se det där inte mammans grej. Så jag gick och hämta mobben. Det är ett viktigt jobb att foto också. Man måste ju föreviga sina minnen.

IMG_4190 IMG_4183