Suck

20 april, 2012 at 13:02

08.00

Fredag it is, men vad hände med det fina vädret? Jo, men vi kör väl lite snöblandat regn då. Boring. Känner mig inte så laddad att ut och motionera mig. Men det kan ju andra sidan vända 🙂 Jag tar helt enkelt och börjar dagen med lite arbete vid datorn, med en kopp kaffe. Inte så tokigt om jag får säga det själv. Nyhetsbrev är det som främst står på agendan.

13.00

Ser mörkt ut vad gäller väderförbättring… Men kanske bra. Känner mig lite halvsjuk, allt går på halvfart. Sånt här väder gör ju att man med gott samvete kan skita i motionsrundan. Och att det kommer kännas mycket skönare i eftermiddag/kväll att bara softa med barnen. För att inte tala om nerburrningen i soffan, lääängtar 😉

Varför det kom snö så hastigt och lustigt? Jo men det ber jag om ursäkt för, det var ju så klart för att jag tvättade alla overaller igår och gjorde dem redo för förrådssemester…