Vardagens utmaningar

19 april, 2012 at 17:05

Idag när jag hämtade barnen från dagis hade jag och Linus en mindre dispyt. Vardagsmat för en mamma. Det finns nämligen oändligt mycket saker att vara icke överens om. Idag gällde det kläder, och hur varm Linus var. Och nej, det var inte att mamman tvingade honom ha jacka på sig, och nej det gällde inte heller att mamman tvingade honom ha tjocktröja på sig. Där tycker jag gott han kan få känna efter själv, när det är ok väder. Nej, tjafset gällde att min kära son prompt skulle gå i bar överkropp! Personligen kan jag väl tycka att det är aningen tidigt att köra all in och visa bringan. Jag satte ner foten och drog min gräns. Så där stod jag i tamburen med en son utan någon som helst tröja (ja den slet han av sig innan jag hann reagera).

Herregud, vad får dom allt ifrån?

Väl hemma (med tröja på). Gick vi loss med lite fröpåsar i trädgården. Nu håller vi tummarna att det kommer upp nåt 🙂