Stolt som en tupp

17 april, 2012 at 11:44

Kommer ni ihåg mitt prat om tjejmilen? Foten har blivit bra, med hjälp av svärfar. Överansträngning med dålig sko löd domen. Jag tjatade dock till mig några pluspoäng för att skorna var rosa 😉 Nu är jag dock back in business igen, mest tack vare mina nya skor! Tack snälla för dom!

Jag tränar som aldrig förr (det säger dock inte så mycket i ärlighetens namn ;-)) Men det är kul, så jäkla roligt att se hur jag förbättras. Idag gav jag mig ut på milen, tanken var att jag skulle springa halva och gå resten. Men sen sätter man ju upp små delmål i skallen. Och dessa delmål ändras hela tiden. För när man klarat det första inser man att man kan klara det andra, och när man klarat det inser man att det inte är så långt till nästa osv osv. Resultatet av dessa mål var iallafall att jag sprang hela jäkla milen! Och det känns bra mina vänner. Det här hade jag verkligen aldrig kunnat tro om mig själv! Fy 17 vad nöjd jag är. Nu återstår bara att göra om den, haha, och på sikt förbättra tiden. Kul, kul, kul!

Nu i efterhand undrar jag dock hur det gick till, jag brukar liksom börja tröttna och tycka att det är långtråkigt efter 10 minuter…