Flyttrea!

19 december, 2011 at 23:03

Japp, Butik Stylish ska flytta. Och bli en lagershop. Vi ska fokusera på webbhandel men givetvis är du, när vi kommit lite halvt i ordning, varmt välkommen att hämta dina varor på plats. Och i viss mån klämma och känna live på våra produkter. Men mer info om detta när vi kommit på plats!

Hur som, denna flytt innebär att slökorven Jessica fixar lite flyttrea! Vissa produkter ska bara inte bäras med till vår nya lokal, jag rear och ni shoppar! Kom igen. Tipsa era nära och kära! Mycket god chans att fynda de sista klapparna.

Här följer ett LITET exempel:

Varmt välkommen. Just det, förresten! Vi lottar ju ut värsta dockskåpet till er som shoppar live i el butiko på Dimgatan. Alla som shoppar 20:e, 21:a eller 22:a december har chansen, säg till i kassan att du vill vara med i utlottningen bara!