Lördagsbak

17 december, 2011 at 23:03

Idag har jag jobbat, men när jag kom hem tog jag igen min frånvaro i köket. Jag började med att steka pannkakor, vilket inte är helt snabbt gjort när man gör till vår familj, och då skulle ändå inte Henrik ha. Mina barn är ena riktiga matvrak, och då speciellt när det gäller typ pannkakor och annan mat de älskar. Men va fan, steka pannkakor och wordfeud’a är inte världens sämsta 😉

Efter maten skulle vi baka snoddas. Vi blev bjudna på såna på Linus föräldrafika/pyssel, och då bestämde vi att vi skulle göra såna nån dag. Och idag fick de bli. Jag, Linus och Maxen i samma kök, runt samma skål utan större missöden. Lite mjöl på golvet får man väl räkna med? För att inte tala om när vi skulle ha på kletet. Smet två och mamman var klok och körde riktig tv-kock-style. Jag förberedde alla ingredienser och mätte upp i skålar, haha, så kunde kidsen bara tippa i. Ja, jag har tyvärr inte huuur stort tålamod som helst. Vände bort blicken en sekund. Sen var det tomt i köket och kakao på hela bordet. Hmmm. Sen kom Linus och såg skamsen ut, brun i hela fejjan (lite utsmetat med vatten.)

-Vad hände?
-Jag blåste i skålen och det ba flög.

Haha. Nähe. Men vissa saker måste man väl bara testa. Sötnöt.