Ugglekakor

16 december, 2011 at 13:35

Jag hittade de allra sötaste ugglekakor i en blogg, jag har laddat i veckor för detta ugglebak. Shoppat ingredienser och letat chokladinser (hittade på Kvantum) till exempel. Igår var det så dags att skrida till verket. Vi satte i gång, jag trodde det skulle bli ramaskri när degen skulle vila i kylen i en timme innan utbak, men nä kidsen tog det fint. Vid utbaket hittade jag så klart inte mandeln som skulle bli näbb, hur sjutton kan man lyckas slarva bort en påse med mandlar? Suck. Ja vad gör man? Fick bli russin till näbb. Hur resultatet blev? Ja jag kan ju inte påstå att jag är nöjd, haha. Men barnen hade kul och gillade sina ugglor. Och mamman är grymt sugen att baka ugglorna själv, för att se om man kanske kan höja nivån på slutresultatet 😉

 

Vill du ha ett gott skratt? Gå in på bloggen där jag hitta receptet, i jämförelse med dom ugglorna kan man inte annat än dö av skratt åt våra ugglor 😉