Lucia

13 december, 2011 at 10:33

Idag är det Lucia men vi tjuvstartade och fick se luciatåg redan igår 🙂 Förskolan hade anordnat ett så fint luciafirande så, fint tåg och gott fika. Om jag fick fina bilder? nej. Vi fotade ingenting under skönsången, allt för att inte störa barnen ni vet. Men efteråt stod de kvar uppradade så att alla kunde föreviga detta luciatåg. Men tja, stångas med 100 andra föräldrar känns ju sådär, man vill ju inte göra sig osams med någon på förskolan liksom. Nej, sticka armbågarna i sidorna på folk överlämnar vi åt pensionärerna på mellandagsrean. Så jag gick fram tog några kort, så fick det vara bra så.

En tomtenisse och en stjärngosse bidrog vi med till Luciatåget. Ingen var gladare än mamman. Så kul att de ville vara olika. Och så kul att Maxen insistera på att vara stjärngosse, jag tycker det är så gulligt med den där struten på huvudet 😀

Sen att vi får bryta av stjärnan eller skaffa en genomskinlig stjärna till nästa gång det är ju en annan femma.