Vi närmar oss helgen…

9 december, 2011 at 10:57

Fredag, och därmed alldeles snart helg! Blir en ensam helg i helgen med, Henrik trivdes så bra på jobbet att han bokade in sig i helgen med 🙂 Eller ensam, haha. Vi får ju flera timmar varje dag tillsammans. Ikväll lutar det åt Idolfinalen för mig, tända lite ljus och smaska godis. Ja efter det obligatoriska fredagsmyset med barnen förstås. Imorgon ska jag och barnen göra hemmagjord pizza tillsammans. Storslagna planer mina vänner!

Har har vi Linus som superhjälte, ja fantasin är det ju inga fel på. Var kom fotbollshandsken och smällkaramellen in i bilden liksom? Manteln kör barnen för övrigt delad vårdnad om. Det är egentligen Maxens men Linus har på något vänster förhandlat till sig att få ha den varannan dag… Men det är fint det, mamman har ett projekt framför sig. Jag ska sy en varsin mantel till barnen i julklapp 😀