E-type på V-dala

28 november, 2011 at 11:26

Vilken helg! Den här helgen kommer jag leva länge på! Jag det är väl kanske främst E-type jag tänker på, men fredagens mys var inte kattskit den heller. För att inte tala om 1:a advent som jag bjöd in oss till mor & far. Där blev vi bjudna på både fika och middag. Jo jag tackar jag. Tillbaka till E-type.

Vi började kvällen hemma hos sis med så mycket bättre. Men om det var så mycket bättre vette fan, tyckte mest de förstörde jag, haha. Men så är jag ju lite lätt skadad. Vidare ner på stan och V-dala. Och när spelningen drog igång hade jag så underbart skoj. Vi stod en bit bort och bara rocka järnet (världens töntigaste uttryck, men jag kommer fan inte på något bättre.) Så kul! Så värt! Nästa projekt får nog bli ett besök på Aifur, E-types restaurang i Stockholm. Vore inte det nice, god mat och god dryck och kanske avsluta på lokal med lite dans.