1:a Advent

28 november, 2011 at 11:38

Tänk att vi fick en vit 1:a advent. Jag satt i soffan och tyckte det var mysigt, Linus fullkomligt hoppade upp och ner av lycka. Och jag säger bara en sak, tack snälla vädergud som lät det vita finnas kvar nu på morgonen. Förstå besvikelsen annars. Han hade ju planerat värsta snöbollskastningen på lillbrorsan och allt 😉

Jag är laddad som 17 inför den här julen. Allt känns bara kul. Idag när Henrik går länge i skolan tror jag att jag ska passa på att plocka fram alla tomtar, men julgranen får jag nog skippa. Där tror jag till och med Henrik, min alldeles egna filbunke, kan bli lite upprörd. Även om jag kallar det överraskning.

Idag ska vi dessutom marsipan-baka. Det gjorde vi alltid när jag var liten. Man fägar marsipan i olika färger och så pysslar man ihop små figurer som man sedan äter upp lite eftersom. Skitkul ju. Berättade för Linus om detta och visade 400-grammarn med marsipan.
-Va, så lite?
Han tyckte väl den var lagom till typ en halv figur, haha. Själv vet jag med mig att man tröttnade rätt fort, på slutet blev det bollar och knappt det 🙂 Så det blir nog bra det här.