Tapetsera en tavla bakom soffan

24 november, 2011 at 21:21

Man hinner så mycket när man är hemma. Inte nog med att jag har arbetat och efter det umgåtts med mina barn, jag har dessutom hunnit med ett projekt som liksom aldrig blir gjort. Jag hade tänkt mig en stor tavla bakom soffan, men jag har inte hittat någon jag riktigt gillar. Så då kom jag på den finfina idén att köra på en budgetvariant. Min vision var en stor rektangulär ruta bakom soffan av en klatshig tapet jag hitta på Rusta. Henrik blev så överraskad när han kom hem 🙂

Blev riktigt bra tycker jag. Rummet blev genast mycket mer ombonat. Ska upp en fet ram runt om hela ”tavlan” också, men man ska inte stressa 😉 Och fördelen med att göra så här är ju att jag kan byta tavla i princip hur ofta jag vill 🙂 Smart ju!

Här har ni en close up på tapeten.