Åter igen, gratis är gott :-)

29 oktober, 2011 at 10:03

Det gick med en jäkla fart igår, och inget firande blev det. Henrik och barnen tog bilen ut lite före mig eftersom jag ju skulle stänga butiken. Men på vägen drog Max en spya i bilen. Med vetskapen ”riskera att smitta en barnfamilj” var det bäst att skippa middagsbjudningen… Då Henk och barnen var i närheten när olyckan var framme, svängde han ändå förbi med födelsedagsblomman. Och så underbara människor, tror ni inte de skickade med världsagoda piroger och rödbetor med fetaost (oxfilén med kantarellstuvning var inte klar…). Smakade superbt till det andra plocket vi slängde ihop. Barnen fick välja mat själva, blodpudding, den kan man ju offra sig på ;-)

Styrde upp Linus rum med skrivbord och grejer, och vi snackar nöjd kille. Han älskar sitt skrivbord. Han sitter där och övar på bokstäver. Och hans stol på rummet känns minsann mycket bättre än våra köksstolar. Det finns inget bättre än lyckliga barn! När det var dags att gå upp på sitt rum och lägga sig, var det inte bädda ner som var det viktiga;

-Mamma, följer du med och kollar hur min skrivbordsstol ser ut när det är mörkt ute.

Haha, jo men visst, det låter jättespännande. Så sa jag givetvis inte, jag följde med och var jätteimpad. Ibland undrar jag helt allvarligt om jag kanske skulle ha blivit skådespelare.

Av systeryster som bidrog med skrivbord fick vi också skrivbordslampor, 1 rosa, 1 blå och en grön. Vilken fick Linus frågade Henrik. Ja den gröna såklart, den rosa och blå ska vi ha som sänglampor, haha. Jag är ju för söt. Men som det är nu delar vi, vi har kollat men liksom inte hittat några som känns rätt. Och de här tyckte jag vart helt ok, ni vet gratis är ju gott. Tack kära sis för att du gjort min son till världens lyckligaste och för att jag och Henrik slipper kriga om sänglampan!

Det är Henrik som fotat, jag hade styrt upp bättre. Tagit bort brillorna, gömt sladden lite bättre, visat vilken bok jag läser, ja ni vet lite sådär som vi rutinerade bloggare gör ;-) Men givetvis är jag tacksam att han försökte.