Populär ;-)

26 oktober, 2011 at 15:26

Jag är i butiken och gör en massa nytta. De senaste dagarna har jag fått ett flertal förfrågningar från tidningar som vill ha högupplösta bilder på vissa av våra produkter för att det vill ha med dom i sina tidningar. Det finns arbetsuppgifter som är roligare än andra, maila tidningar fullkomligt älskar jag. Inte nog med att egot får sig en skjuts upp man får dessutom hjälpa någon annan. Fint värre :-)

Typ så här kan det se ut :-) Det här var förra året, men lika poulära är våra spargrisar i år. Kanske precis det ni ska ge alla i julklapp i år? Nja, kanske inte alla? Vi har ju många andra riktigt bra julklappar också.

Idag efter butiken blir det direkt iväg på en föreläsning om sociala medier, känner tjejen som ska prata så det ska bli väldigt trevligt. Förena nytta med nöje som det heter. Men mer om det efter :-)