Höstrensning

26 oktober, 2011 at 09:31

Vad händer? Jo för mig är det det vanliga, jobb och familjeliv. Till familjelivet har på sistone rensa i röran hört. Vi har ett kontor på övervåningen som av någon underlig anledning förvandlats till förråd. Eller så underlig är den väl inte. Ett perfekt rum att stuva in bra-att-ha saker till dess att man behöver dom. Men inte så bra för själen. Nu är det på g. Man kan faktiskt gå in i rummet och det känns ju bara för underbart. Ge mig några timmar till och vi har ett kontor att trivas i :-)

Dock håller syster på med detsamma. Och ni som känner mig vet att jag har ofantligt svårt att slänga. Detta vet syster också. Så när hon höll på att rensa för fullt skickades msn med bilder på allt möjligt bra-att-ha. Jag blev x antal prylar rikare. Det är ju bra mycket lättare att ge bort saker än att slänga. Jag ska anamma detta. (Någon som behöver en VHS? Ni vet den här apparaten man stoppar videoband i för att se på film ;-) ) Dock vill jag poängtera att jag sa bara ja till prylar som jag verkligen (tror) att jag kommer behöva. Jag tänkte till innan jag sa ja helt enkelt. Vad jag blivit rikare? Jo bland annat ska linus ska få sig ett skrivbord, skrivbordsstol och skrivbordslampa. Tack kära sis! <3