Kundundersökning

20 oktober, 2011 at 09:17

Hej kära vänner, hoppas veckan varit bra så här långt! Vi började veckan med lite hederligt spring i trappor (tack snälla inblandade!), julen stundar och såklart vill man ju även att folket lokalt ska få veta vad Butik Stylish har att erbjuda :-D Sagt och gjort så fick det bli, och det är rätt kul. Eller kul kanske inte är rätt ordval, men man får en väldigt bra anledning att ut och röra sig, och det är ju… kul?.

Vidare har vi arbetsmässigt knåpat ihop en kundundersökning (kanske mest Henrik). Vi träffade ju Karin för nån vecka sen. Hon frågade vad våra kunder tycker och hur ofta vi gör kundundersökningar. Pinsam tystnad. Det har vi aaaldrig gjort. Inte för att vi inte bryr oss, för det gör vi verkligen. Det har nog mest inte blivit av, man har av någon skum anledning prioriterat annat. Men nu fick vi den där sparken i baken man så ofta behöver. Och en färdig undersökning ligger nu ute för alla er som vill hjälpa oss att bli bättre. Klicka in er och svara, det tar inte mer än några minuter.

kundundersökning

Som en liten morot delar/lottar vi ut presentkort till 2 stycken av er som svarat, perfekt att shoppa julklappar för.