Nytt Namnsmycke

30 september, 2011 at 12:08

Nu hälsar vi det nya namnsmycket minicirkel välkommen till familjen Namnsmycken. En liten cirkel som jag personligen tycker gör sig riktigt bra på ett barn, kanske som doppresent? Eller så köper man den för att förstärka något av våra andra namnsmycken. Ibland har man lite mer text man vill hänga runt halsen men man vill separera det hela lite. Kanske vill man ha en stor bricka med alla barnens namn på och så vill man ha en egen med kärlekens namn på. Eller så vill man (som i vårt exempel) göra det lite stilrent på brickan med bara ett namn, men man vill ändå ha med ett viktigt datum (till exempel), ja då kan man köra det på den lilla cirkeln. Givetvis finns fortfarande alternativet att köpa två likadana brickor för dessa ändamål, men det kan bli en lite kul detalj med en cirkel till det rektangulära, det bryter liksom av på ett snyggt sätt. Varianterna är många och det gäller att hitta sin egen favorit.

Just nu har vi iallafall introduktionspris på det nya smycket! Endast 69 kronor, passa på! Visst har du väl nåt litet dop eller födelsedag på g? Om inte annat är vi närmare jul än man faktiskt tror…

På http://www.facebook.com/butikstylish lottar vi dessutom ut ett Namnsmycke Minicirkel 🙂