En alldeles vanlig semesterdag

23 augusti, 2011 at 16:56

Vi fortsätter att bara ha det bra! Vi njuter av det härliga vädret, av möjligheten att vara ute så gott som hela dagarna och av att bada och umgås. Vi äter gott, frukostbuffé och middagsbuffé ingår och jag måste säga att iaf middagsbuffén nog är den bästa jag haft. Den är långt ifrån den största, men varje dag har jag hittat åtminstone en rätt som är bara ”Mmmmm”. Man går ifrån varje middag nöjd och belåten, ibland kanske aningen för belåten 🙂

Normalt kör vi förmiddagarna fram till runt två tre på ett ”grannhotell” med schysst poolområde, sen traskar vi hem och låter killarna (Max och Linus) varva ner med lite filmvila. När det kryper i kroppen på mamman och pappan (när vi läst lagom många sidor i våra böcker) beger vi oss ut igen och då är det oftast stranden. Lite lek i vågor och jakt på fina stenar. Linus den lilla sakletaren har minsann hittat en sten med hål i, så i den hängde vi mammans kulkedja och vips hade han ett egentillverkat halsband som han är SÅ stolt över! Efter stranden är det lite bad i hotellpoolen för att bli av med den värsta stensamlingen i badbrallorna och sen upp för dusch och uppfräschning inför middagen. Efter maten kör vi lekplats, antingen bara lekplats eller så kombinerar vi lekplats med uteservering för de vuxna.

Vi har det riktigt härligt och jag kommer garanterat komma hem nyladdad, redo för nya utmaningar i allt vad det innebär.  Kör ett bildregn så ni får se exakt hur bra vi har det. Om ni undrar varför det bara är Max på bilderna så är det den enda som frivilligt samarbetar. Min alldeles egna linslus.

Idag kostade Maxen på sig en liten siesta i solstolen, välbehövlig sådan kan jag gissa. Semestern tar verkligen musten ur en 😉

Lite airhockey. Linusen vann en simtävling mot mig igår och vinsten var 1 euro, den spenderade han på att spela lite mot lillbrorsan. Linus vann med 6-4 och konstaterade snabbt ”Jag vinner ju jämt”. Jag vill dock poängtera att jag än så länge låter honom vinna, en rätt viktig detalj.

En tröttis som drömmer sig bort. Om ni undrar över hatten så fick Linus och Max en varsin i en affär. Maxen är fett stolt och spatserar runt i sin hatt och är bara skitsöt.

All for now. Ha det gott, det har vi! 😀