Vi har det bra!

20 augusti, 2011 at 16:06

Lite glest med bloggande, skyller fullt ut på semestern. Innan vi åkte skulle det förberedas och nu under semestern så ska det solas och badas och njutas och… Ja, ni kanske förstår?

Vi har det super! Vi flög till Barcelona och därifrån tog vi oss cirkus 5 mil ut till Costa Brava-Kusten, närmare bestämt Calella. Stället är lovely, nu är jag iochförsig inte världens svåraste att få nöjd. Skönt väder och badmöjligheter och man har mig lindad runt sitt lillfinger 😉 Men därtill kan man hitta ytterligare guldkorn som gör allt till och med ännu bättre. Vad sägs till exempel om en uteservering med en lekpark alldeles intill, där ett glas (typ) rosé går loss på under 6 spänn, likaså ett glas bärs.

En bild säger mer än 1000 ord, så jag bjuder på några sådana. Har liksom inte tid att ödsla min semestertid på att skriva långa avhandlingar 😉