Som vanligt

10 augusti, 2011 at 08:45

I måndags bjöd vi in syster på mat och rosé. Sen lämnade Henrik oss och åkte på ”jobbevent”, vi roade oss med spel och snack, så trevligt så.

I övrigt har jag mestadels ägnat mig åt arbete, man passar på när kidsen är borta 🙂 Ryktena säger dock att de kommer hem idag! Mina sötnötar. Det är riktigt tomt här hemma utan dem, men därmed inte sagt att jag inte njuter lite 😉 Samtidigt som det är tomt, försöker man ju njuta av lugnet, av att inte agera fredsmäklare och av att inte behöva svara på hundramiljoner frågor, haha. Shit, vad barnen undrar. Först var det bara Linus, men nu har lillkillen också börjat. Härom sistens vid frukost avverkade vi hur man bygger båtar… Tur man är sambo med Mr google, mina svar blir ju inte fullt lika långa (och korrekta).