Söndag

28 juni, 2011 at 20:36

Hemma-fixare-dagen. Jag skulle börja med att städa lite inne, torka lite golv och tvätta en massa. Gick bra till lunch ungefär. Sen åt vi, och sen gick musten ur mig. Följde med Linus upp på rummet, råkade lägga mig på hans säng och väl där känner jag hur ögonen verkligen bara faller ihop. Barnen har väl aldrig haft så mycket att visa, haha, för en klubbad morsa liksom. Kan ju omöjligt ha verkat särskilt intresserad.

Går ner till sambon som för fullt håller på att sätta panel på altanen, dvs sågar, hamrar och allt som hör till. Lägger mig på utemöbelssoffan, och ska bara vila lite. Och där totalslocknar jag. Haha, seriöst liksom. Men jag behövde det väl. Har sedan dess känt mig lite halvdan, absolut inte sjuk, men ni vet sådär att man liksom går på halvfart.

Men men, vart jag vill komma med det här inlägget? Jag är en slö jäkel och vi börjar få riktigt fint på altanen! 😀