Bra dagsverke

31 maj, 2011 at 17:50

Jo tack, ni behöver inte fråga om jag blev snygg på korten. Inte helt nöjd. Men bilen och Henk blev så bra så, så jag är nöjd! 🙂 Återkommer när artikeln/reportaget/notisen kommer i tryck.

I övrigt idag har jag lagt en massa tid på Photoshop och en massa bildredigering. Nya visitkort, reklamvykort och grejer inför lanseringen abroad. Tycker jag hamna i ett riktigt flyt och är mycket nöjd med vad jag åstadkommit. Svårt bara när man inte är expert på engelska, haha. Tack för Google translate, synd bara att man måste vara så satans petnoga när man skriver av. Lyckades ju stava fel trots hjälpen. Tur att jag har en alldeles egen ordbok i min kära sambo Henrik 🙂 Lite mer fix när barnen lagt sig och jag kan nog göra en liten beställning ikväll 😀

Love e-shopping! 😀