En vanlig måndag hos familjen Jansson

23 maj, 2011 at 21:33

Idag testade vi en ”ny” pastasås, egentligen inget avancerat. Hittade receptet i Willysbladet och det var så lätt att jag kände att det bara måste provas. Det enda utsvävande (för min del) var decilitern persilja man skulle ha i. Inget jag skulle freestyla med precis. Men gott blev det! Och det är ju perfekt ju. I barnens och min hemmaodling ingår ju nämligen persilja 😉 Nu kunde jag ju inte idag ge mig på våra minipersiljor, men ge dom en månad så utlovar jag pastasås med äkta home made persilja. Och DEN mina vänner, den är både plus- och vuxenpoäng kan jag lova.

Efter middagen stack sambon på fotboll och jag och barnen hade (fusk)mys. Vi åt godis på en måndag. Vi hade besök igår av en tysk fd elev till Henrik och hans fru och barnen fick lite godis från dem. Så detta var vi ju bara tvungna att prova tillsammans med Toy Story 2. Ja jag kan ju lova att barnen inte klagade. Inte mamman heller, jädrar vad goda Schoko toffees’arna va. Ja Frucht kauer med äppelsmak var riktigt mumsiga dom med.