Toppenkväll på Katalin

17 maj, 2011 at 23:11

Uppsala handelsförenings årsmöte var som vanligt en riktigt trevlig tillställning, om inte trevligare 🙂 Vi hade Gottsunda salong till bordet och Vivi och Victoria snäppet bredvid. Trevliga människor och god mat, bättre kan det ju knappt bli 🙂

Mycket god välkomstdrink 🙂

Om möjligt ännu godare förätt

Och som den helhjärtade bloggare jag är, kan jag ju inte snuva er på huvudrätten, som även den var god.

Efter en weekend i Krotien, kändes det inte helt hundra med barnvakt en extrakväll, men samtidigt ville jag inte skippa detta årsmöte. Min snälla och rara mamma ställde upp som sällskap på middagen, och jag måste säga att det var ett vinnande koncept. Vi hade jättetrevligt. Tack mamma! OCH tack pappa som skjutsade hem mig så jag slapp åka buss 🙂

Här har vi söta mamma med vårt mycket trevliga sällskap!

Lovar att återkomma med info om hotellet 😉