Tillbaka till verkligen!

17 maj, 2011 at 14:37

Japp, nu håller jag för fullt på med att komma i fas med allt. Och det går bra tycker jag. Jag klagar iallafall inte, jag har ju haft flera dagar att bara samla kraft nu. Tyvärr vart de två sista dagarna lite små kyliga (med mina mått mätt) och den ena av dem regnade typ bort. Men vad gör det? Vi var ju ändå bortresta och hade det hur bra som helst. Ska ta och styra upp ett inlägg om stället vi bodde på, för de är verkligen värda alla rekommendationer i världen. Mysigt boende och värdar som inte var sanna. Exakt hur ofta knackar de på och bjuder på en välkomstdrink, hur ofta frågar hotellägaren om man har plats i resväskan för de vill skicka med sitt lokala vin, hur ofta lånar de ut sina privata cyklar och exakt hur ofta får man skjuts till flygplatsen utan att få betala ett öre? Jag är stum av förvåning och ska rekommendera stället till alla jag träffar som ska bege sig till Kroatien 😀

Ikväll blir det årsmöte med Uppsala Handelsförening på Katalin, brukar serveras god mat, och det tackar man ju inte nej till 😉