Signalkräfta? Polkagris? hmmm…. GYLLENBRUN, så måste det vara!

14 maj, 2011 at 20:27

Vi har det oförskämt bra. Idag på morgonkvisten var det molningt, men vi trotsade vädret och drog iväg till standen med badkläder (nej, jag tänkte inte bada, men möjligen sola). Vi låg på stranden och läste, och njöt av det riktigt behagliga vädret. Molnen gjorde att det bara var skönt, lagom svalt och njutbart. Vågorna skvalpade och boken var bra. Njutning på hög nivå. Runt tolv blev det strålande solsken, så vi fick näcka till badkläder och ”lida” lite grann. Det mormor igår skulle kallat rött, har idag blivit fläckvist signalrött. Men det förstår ju alla vi med färgsinnet i behåll, att det är knallbrunt vi talar om!  

Snart vankas middag, fått tipset att testa den kroatiska fisken så det är planen. Men vi får se, fröken beslutsångest hinner nog ändra sig några gånger 😉 Tack för oss från Kroatien vi fotsätter njuta och ta hand om varandra. Ni kan väl göra detsamma var ni än är!