Malinska är toppen!

13 maj, 2011 at 19:54

Vi njuter för fulla muggar. Vädret har vi inget att klaga på, det är vaaarmt. Jag har lyckats få värsta brännan i urringningen, mormor skulle kalla det rött, men vi med färgsinnet i behåll skulle nog mer säga gyllenbrunt 😉 Vi bor i ett lägenhetshotell, litet kök, separat sovrum, toa med dusch och en balkong med utsikt över havet. Kunde inte bli bättre! Hotellet var helt klart 1000 gånger över förväntan måste jag säga.

Lunchen avnjöt vi på en restaurang i hamnen, en god grekisk sallad och en öl för mig. Priserna känns bra, lunchen för båda oss gick på runt en hundring, 2 bärs och två sallader. Helt ok ju. Vi var och shoppade frukost på supermarketen och priserna där var också bra. Känner redan att jag mer än gärna gör om denna resa, kanske i en vecka och ta med barnen. De skulle gillaT.