Morgonfunderingar

21 mars, 2011 at 10:00

Ja jag försöker komma igång med denna måndag. Det går lite trögt måste jag erkänna. Jag skyller på att solen saknas, man har blivit så bortskämd med en massa fina dagar jue. Idag jobbar jag hemifrån, det är rätt skönt. Ombyte i omgiving gör för mig rätt mycket. På tal om det ska jag bli bättre på att ta min dator och sätta mig på cafeer etc. Jag kan ju faktiskt lika bra sköta mail och mycket mycket annat från ett café. Och hur mycket roligare blir inte det? Skriva lite, kolla lite på folk. Jag blir kreativ av en så enkel sak, men så är det ju det här med slöheten… Ok, från och med idag, en dag varannan vecka, promise!

Sen har jag anmält mig till ett möte för ehandlare i Stockholm. En hel dag ska vi sitta och snacka webbutiker. Skadad som jag är ser jag fram emot detta supermycket 😀 Såna grejer ska jag också bli bättre på; Konferenser, föreläsningar, kurser, grejer som ger så enormt mycket. Inte nog med att man ofta lär sig mycket, man får såna energikickar av att träffa andra företagare.

Ja men det var ju fint att jag kom fram till detta. Ni då? Vad mår ni bra? Vilka vardagsting kan ni förändra? Fundera över det, agera och märk att de minsta sakerna faktiskt kan göra skillnad 🙂