Ikea is the shit

21 mars, 2011 at 20:42

Jag gissar att det inte är någon som missat att Ingvar Kamprad är min hjälte och Ikea mitt paradis 😉 Idag ska stället få sig lite ros igen. Vi håller ju på att fixa på kontoret, och nu har vi kommit så långt att det börjar bli dags att plocka in i Billyhyllorna. För att få hyllplanen på plats behöver man hyllplanspluppar. Och när man flyttar är det skitsmart att lägga allaaaaa hyllplanspluppar i en påse och sedan inte alls komma ihåg var man gjort av påsfan.

Idag när vi ändå var på Ikea för att shoppa skrivbord och lite annat bra-att-ha tog jag tag i plupp-problemet. Vid byten och återköp har de extra av sånt, dock inte 48 stycken som jag behövde (haha). Ikea-damen tog namn och adress och sa ”Bra, senast onsdag har du dem i brevlådan”. Hur jäkla bra är inte detta? Jag är världens klantigaste och ändå får jag mina pluppar hem i brevlådan och när jag gått därifrån inser jag att jag inte betalat ett enda öre.

Litet tips när vi ändå håller på. Precis hur länge som helst har de precis vid ingången till ta det själv lagret haft vita korgar som ”utgår inom kort”. Nu har de äntligen reat dom, 9 kr, 19 kr och 29 kronor tror jag de gick på.  6 stycken i mellanstorleken fick följa med mig hem. Och det var ju helt klart mycket roligare att betala 19 kronor än 49 kronor 😀 (Mått 24x24x20 cm).