Dagens samtal

29 november, 2010 at 19:50

Idag när jag står i kassan och ska betala, stressad och dan ringer telefonen. Jag har för vana att alltid svara i telefonen när det är nåt nummer jag inte känner igen (när den är med), det kan ju trots allt vara nåt viktigt. Nån från dagis, nåt med butiken etc etc. Just denna gången hörde jag rätt fort att det var nån försäljare även om jag tyvärr inte kopplade exakt varifrån.

-Oj hej, jag står verkligen jätteilla till du får ringa en annan dag.
-Så du har verkligen inte 2 minuter över.
-Nej som sagt jag står riktigt illa till.
-Men varför svarar du om du inte har tid.
ÖHHHH. Där blev jag så paff så paff, att jag bara haspla ur mig ett:
-Jag har verkligen inte tid tack och hej. Klick.

Eller tja klicket kom inte riktigt så fort, jag råkade nog säga jävla idiot innan jag la på… Men allvarligt kan man säga så? Varför svarade du? Tröttmössa.