Ny karriär – Erik sadlar om

28 november, 2010 at 22:44

Vilken söndag, man har liksom inte haft en suck att ens hinna känna att det är söndag. Det började med att Erik och Elin dök över på lite frulle. Sen på schemat stod Pelle Svanslös hus. Så dit drog hela truppen. Som alltid när Erik är med har man ingen aning om det är han eller barnen som har roligast 😉 Vi råkade berätta för Erik och Elin att eftermiddagen var vigd till pepparkaksbak. Tjabatjena att bli av med Erik efter det. Nä han gick bananas med pepparkaksdegen och skapade en helt egen kollektion av raketer, ormar, bikinisar och inte att förglömma ”The magic mushrom”, nä fråga inte… Haha. En underbart underhållande dag måste jag säga, tack tack för att ni spenderade den med oss! 😀

Obs. Granarna har barnen gjort. Jag antar att dessa inte får misstas för att vara verk utav the one and only kakmakare Erik (kanske vore nåt för nästa visitkort? Kakmakare, ja men klura på den.)

När dom drog lyckades Henrik på något (oklart) vis lura ner mig till fyrverkerishowen. Fy bubblan så jädra kallt det var. Men väldigt vackert, de spelade ”I will always love you” medan de drog av gigantiska smällare med vackra ljus. Riktigt romantiskt måste jag säga. Ja, om man bortser från att jag höll på att förfysa och att jag hade en Max hängande om halsen (tänk kvävning) för att han tyckte det panga så högt. Men jag hade ju min stora kärlek alldeles bakom och det var mysigt 🙂 Blev en snabbvisit för sen var vi kalla och ville hem. Men lite kul att vi pallra oss ner måste jag säga nu när det är över. Det var mäktigt.

På allt detta en sushi till middag och nu väntar lite filmmys. Jag sträcker mig nog så långt som att säga att vi haft en riktigt bra söndag!