Saffransbullar, den ni

25 november, 2010 at 18:35

Idag är jag portad från mitt hem. Det började med att vi flörtade med mina föräldrar som var snälla att agera barnvakter. Henrik har nämligen en hemtenta idag och vi kände att det blir mer lugn och ro för honom att plugga utan barn som stojjar. Men det visade sig senare att jag inte heller fick vara hemma… Va? Skulle jag störa? Tydligen är det inte alls lätt att koncentrera sig när jag sitter i köket och nynnar på låtar, pratar för mig själv och svär på datorn som inte samarbetar. Och sen är det faktiskt väldigt lätt att komma på 1000 saker man vill ventilera/disskutera bara för att man inte får. Ja det är nog bra att han får lite egentid 🙂

Jag åker hem till mor & far och hänger efter butiken, så mig går det ingen nöd på. Väl där ska jag dessutom äta mormors dagsfärska supergoda bullar. Mmmmm. Linda och mamma var där tidigare på en fika och norpade med sig en påse till mig och pojkarna. Söta mormor!