Kaos är granne med gud

27 oktober, 2010 at 21:20

Jora det händer grejer. Det är inte så att jag sitter och pillar mig i naveln. Kom hem från Milano, blev släppt vid konserthuset där körde jag några timmar kvinnoföretagarmöte, sen hem. Svara mail och lite sånt. Tisdagen gick åt att styra upp efter helgens frånvaro från butiken. Tack snälla Sofie för att du är där och gör en massa nytta med mig 🙂 Det och sen vidare hem för att styra käk och umgås med barn för att sedan fylla kartonger. Jo för så är det mina vänner, bor man 4 pers i en liten 3:a då har man det lite trångt. När man dessutom byter rum lite hipp som happ och blir av med sina bokhyllor, tja då har man sisådär 4 kartonger böcker står längs väggarna tillsammans med lite annat jox. Dessutom är alla ytor överbelamrade med prylar som liksom växt in på fel ställen. Vad sägs om en vantbyrå i vardagsrummet? En tom extrabyrå i pojkarnas rum? (JA, den ska slängas) Ett skoskåp i sovrummet? Ett ihopmonterat badrumsskåp från ikeas fyndhörna i sovrummet? (JA, jag var tvungen), 2 barnmatstolar, som inte används, i köket? (Ja mamma dom ligger på blocket nu iaf) Herregud, vilket kaos. Och detta måste nu redas upp inför en fotografering av lägenheten. En fotografering som sker på tisdag. Tisdag! Jo men det blir ju bra det. För se jag arbeter bäst under tidspress, särskilt med sånt där man gärna skjuter upp. Ja ikväll fortsätter operation tömma lägenheten på överflödiga saker. Det tillsammans med hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen som går för fullt efter middagen, och lite jobb känns som sysselsättning fram tilll midnatt i kväll igen. Jihaaa. Min målbild är ett glas rött i vårt nya radhus 😀