Godmorgon

22 oktober, 2010 at 08:30

Idag vaknade jag upp med värsta bilden i huvudet om en idé med Linus nya rum. En typ väggmålning. Inget avancerat men ändå något som kan bli riktigt bra. Jag ger mig inte på att förklara för det gjorde jag för Henk och han blev sådär imponerad. Och detta kan omöjligt bero på att idén är sådär utan bara att det är en svårförklarad idé :-D.

Häromdagen börjades det med lite fix här hemma, fixa sånt där som vi liksom inte riktigt avslutat. Nån liten list och så där. Snacka om att man fort blir hemmablind. Tack tack för puffarna att ta tag i det! Det jag vill komma till är för det första att jag går runt och är jättetacksam för all hjälp men också att jag går och får sånt sug till att måla och fixa och dona i det nya boendet. Å jag är så glad för den här flytten, det känns bara så rätt. Men nog om den, nu fortsätter jag fixa lite här. Sen blir det avfärd mot Arlanda och Milano. Ingen rast ingen ro.