Duktiga

21 oktober, 2010 at 16:53

Å herregud, nu är typ första gången idag jag sitter ner och andas ut. Jag och Sofie har jobbat på som 17  i butiken. Det har kommit inte mindre än 4 leveranser idag (!). Och i de leveranserna fanns produkter som folk beställt och väntar på, så fort som attan fick vi leta på dom, packa och skicka iväg till kunder.  Sen var det ju skicka ”vanliga” paket. Och packa upp alla grejer, och det och det och det… Pjewww. Nu är man lite trött faktiskt. Men det känns riktigt skönt att vi grejade det, nu kan man ju åka på en liten weekendtripp med gott samvete 😀

Men det kom riktigt kul grejer idag, så roliga att man bara gått och känt sig glad idag. Värsta julafton liksom. Lite exempel kommer här:

TandpetarförvaringMagnetisk nyckelförvaringBokstödBatteriburkespressokapselställSmyckeshållare - PlexiVäggklocka med lösa siffror - Fjäril

Alla nyheter hittar ni här: Nyheter hos Butik Stylish.