Mycket att stå i

30 september, 2010 at 11:00

Idag på förmiddagen har vi hunnit med ett möte med vår mediabyrå, kollat av så vi är på samma våglängd och lite om vad som komma skall. Viktigt att se så dom sköter sig, och kanske lika viktigt att dom ser att jag sköter mig 🙂

Vidare idag så blir det en jädra massa fix. Det ska komma en laddning varor som jag måste ta hand om. Sen ska lagret styras upp. Jag har sisådär ett halvår för sent äntligen tagit tag i och dessutom blivit av med 40 lackbord. Vi börjar se ett nytt rum träda fram. Idag ska jag få hjälp att organisera det hela. Tack tack tack! Lager kombinerat med kontor/träffrum/lunchrum är planen. Men den lär dröja, haha. Men bra blir det nog tillslut.

Och så ska man väl hinna med allt det vanliga också. Blir ju bra det här. Känner aningen mer energi idag jämfört med igår, den tackar vi för!