Tofflor med skaft – perfekt för höstkvällarna!

29 september, 2010 at 17:12

Idag har jag haft lite av en segisdag, motivationen är inte på topp. Jag har gjort mitt yttersta för att få ordning på detta. Bland annat har jag lagt in våra nya supermjuka, supersöta och supersköna tofflor med skaft i webbutiken! De har inte kommit till butiken på Dimgatan än men det är bara en tidsfråga. Jag vet att min leverantör i England har skickat dom 🙂

Tofflor med skaft

Hur jädra söta är dom? Vill ha, vill ha, vill ha, eller SKA ha. Frågan är bara vilka. 6 olika finns att välja mellan; Groda, gris, lamm (ovan), apa, hund och mus. Vi sålde tofflor förra året som var mycket populära, också lika söta djur, men utan skaft. Jag är övertygad, detta kommer vara den bästa julklappen! Passa på! Tofflor med skaft