Söööndag

27 september, 2010 at 07:45

För första gången på länge hade jag en riktigt trevlig söndag. Vi (familjen + morsan) började med ett besök hos min kusin som precis fått ett till barn. Sicken söt liten rackare. Fan va fort man glömmer hur små de är i början. Mina två vilddjur lekte riktigt bra med storebrodern i familjen. Och när hemgång närmade sig var det inte riktigt någon som vilje följa med 🙂

Efter det fortsatte söndagen hos mamma och pappa och där blev vi kvar heeeela dagen 😀 Vi fick grillat, mums i massor, och sen övertala vi morsan att baka en ”äppelpaj” med rabarber i (ja, den varianten får vi köra för att Linus inte gillar rabarberpaj, haha). Å så trevligt vi hade! Det här borde vi göra varje söndag, nån som håller med? mamma? paaappa?

På kvällen somnade jag ovaggat klockan 8, haha. Rätt härligt att gå upp sju och känna sig utvilad.